Yritys

Travel Specialist Group Oy on vakiintunut, yksityisessä omistuksessa oleva suomalainen matkanjärjestäjä. Yritys on perustettu vuonna 1992. Travel Specialist Groupilla on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa ja Tallinnassa.

Liikematkustus

Travel Specialist Group on erikoistunut kannuste- ja kokousmatkoihin jo vuodesta 1997. Tarjoamme myös kaikki liikematkustukseen tarvittavat palvelut kuten lennot, hotellit ja muut järjestelyt. Lisäksi järjestämme erikois- ja elämysmatkoja niin ryhmille kuin yksittäisille asiakkaille kaikkialle maailmaan.

 

Travel Specialist Group (TSG) toimii ATPI Group-partnerina. Yhdessä ATPI verkoston kautta tarjoamme vaihtoehdon perinteisille mega-liikematkatoimistoille.

Vapaa-ajan matkailu

Edustamme seuraavia vapaa-ajan matkabrändejä:

 

Saga Matkat - Saga Tours tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan matkoja Eurooppaan, kuten Islantiin, sekä arktisiin kohteisiin ja Pohjois-Amerikkaan. Saga Matkat järjestää myös lukijamatkoja. Brändi on tarjonnut matkoja Suomen markkinoilla vuodesta 1992.

 

American Holidays tarjoaa matkailupalveluja Pohjois-Amerikkaan ja Islantiin. Brändi on tarjonnut matkoja Suomen markkinoilla vuodesta 2005
Vega Resor - Vega Tours on Ruotsin johtava matkanjärjestäjä, joka on erikoistunut wellness- ja spa-matkoihin. Vega Resor järjestää sekä edullisia pakettilomia Baltiassa että ylellisiä spa-lomia Euroopassa. Lisäksi Vega Resor tarjoaa matkoja eri puolille Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa sekä laajan valikoiman matkoja Islantiin. Brändi on tarjonnut matkoja Ruotsin markkinoilla vuodesta 2001.

TSG Sport tarjoaa laskettelumatkoja sekä kisamatkoja freestyle ja alppihiihdon maailmancupeihin. Lisäksi TSG Sport järjestää laskettelu-, golf- ja formula1-, jääkiekko- sekä jalkapallomatkoja ryhmille ja yksityishenkilöille. Brändi on tarjonnut matkoja Suomen markkinoilla vuodesta 2013.

 

 

 

Risteilykeskus tarjoaa kansainvälisiä risteilyjä kaikille maailman merille sekä suuren valikoiman jokiristeilyjä. Kaikille risteilytuotteille on myönnetty hintatakuu. Brändi on tarjonnut matkoja Suomen markkinoilla vuodesta 2015.

 

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja ja täyttää kaikkein vaativimpienkin matkustajien toiveet.

 

Travel Specialist Group Oy
Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

Kaupparekisterinumero: 531.816.
Yritystunnus: 0872086-2
Travel Specialist Group

© Travel Specialist Group Oy

Yritysmatkat, kannustematkat, kokousmatkat, liikematkat, lomamatkat, tapahtumat
Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki | Puh. 020 1441800 | sales(AT)tsg.fi