Liikematkat

Travel Specialist Group (TSG) toimii ATPI Group-partnerina. ATPI Group, yhdessä franchise- ja partneriverkostonsa kanssa, tarjoaa vaihtoehdon perinteisille mega-liikematkatoimistoille. ATPI Groupin yrittäjähenkiset liikematkatoimistot panostavat laadukkaaseen, luotettavaan ja kustannustehokkaaseen palveluun kansainvälisille yrityksille. ATPI:n toimistoverkosto laajenee jatkuvasti kaikilla mantereilla.

 

TSG:llä on käytössään ATPI:n järjestelmät ja toimintatavat, joilla varmistamme asiakkaidemme yhdenmukaisen palvelun. Tällä tavalla yhdistämme maailmanlaajuisen matkahallinnon voiman ja parhaan paikallisen asiantuntemuksen.

 

ATPI:n palvelulupaus on ainutlaatuinen kykymme yhdistää eri järjestelmämme ja tarjota aidosti monikansallisia ratkaisuja. Esimerkkinä matkustustiedon kerääminen on tärkein yksittäinen elementti matkustusbudjetin tuottavuuden parantamisessa. Maailmanlaajuinen hintahaku meille räätälöidyllä FareViewer™ -työkalulla takaa parhaat hakutulokset. ATPI Group-partnerina TSG:llä on käytössä alan parhaat järjestelmät ja työkalut, jotka takaavat asiakkaillemme markkinoiden parhaat saatavilla olevat kansainväliset liikematkustuspalvelut.

 

Liikematkatoimistojen joukossa ATPI Group on edelläkävijä. Heidät tunnetaan huippuluokan varausjärjestelmistä, parhaista asiakaspalvelijoista ja loistavista suhteista lentoyhtiöihin, hotelliketjuihin ja muihin palveluntuottajiin. ATP Corporate Travel toimii maailmanlaajuisesti 50 toimipaikassa 33 maassa.

 

Uskomme olevamme oikea kumppani yrityksesi liikematkustuksen tarpeisiin tarjoamalla sinulle: 
Travel Specialist Group

© Travel Specialist Group Oy

Yritysmatkat, kannustematkat, kokousmatkat, liikematkat, lomamatkat, tapahtumat
Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki | Puh. 020 1441800 | sales(AT)tsg.fi